De bedste bookmakertilbud og Champions League freebets

Redigeret May 2016 i Oddsbonusser

Champions League finalen afslutter fodboldsæsonen og kan vel uden den helt store tvivl kaldes for klubsæsonens største kamp. I året bliver Champions League finalen et rent spansk opgør mellem Real Madrid – Atletico Madrid. Vi har samlet de bedste bookmakertilbud og Champions League freebets tilbud, så du ikke behøver at klikke dig igennem alle de forskellige spillesider. Glem i øvrigt ikke, at EM 2016 også er tæt på, og her er bookmakerne og casinoerne endnu vildere med uddelingen af gaver og tilbud. Bookmakertilbud og freebets til EM har vi samlet her, men lad os i dag koncentrere os om aftenens Champions League finale. Det er, som du måske ved, en gentagelse af finalen for to år siden, hvor Real Madrid på dramatisk vis fik skrabet sejren hjem og vandt over Atletico Madrid.

Læs også: Champions League freebets og andre gode bookmakertilbud her

Champions League freebets og andre bookmakertilbud

Vi har samlet de bedste bookmakertilbud og Champions League freebets nedenfor, og vi opdaterer naturligvis løbende:

Unibet tilbyder et 200 kr. risikofrit bet på finalen til nye og eksisterende kunder. Acceptér blot dette tilbud under “Min bonus” under “min konto”, og dit først placerede spil på 200 kr. vil herefter være risikofrit. Vinder du, så vinder du, og taber du, så får du 200 kr. tilbage. Nye kunder kan hæve de 200 kr., hvis de har lyst, men eksisterende kunder skal omsætte de 200 kr. 1x som bonuspenge. Regler og vilkår er gældende.

Bet365 tilbyder et 250 kroner risikofrit livebet. Placér et single før-kampvæddemål på Champions League finalen mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Så giver Bet365 dig et risikofrit live-væddemål på kampen til samme værdi (op til 250 kr.). Dit risikofrie liveodds-væddemål skal betales og placeres på sædvanlig måde. Hvis dit 1. liveodds-væddemål tabes, refunderer Bet365 indsatsen op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (op til 250 kr.). Dette tilbud kan bruges af nye og eksisterende kunder. Bemærk, at der gælder yderligere regler og vilkår.

888sport giver ikke mindre end odds 9 på Real Madrid og odds 13 på Atletico Madrid, men kun til nye kunder. Placér dit første spil, der skal være et single-væddemål på mindst 10 kroner og højst 100 kr. Odds vil være angivet som normale odds, men nye kunder få krediteret differencen op til det boostede odds. Regler og vilkår er gældende.

Betfair Sportsbook tilbyder et freebet for hvert mål, der scores. Der er krav om spil for 400 kr. på Champions League finalen, og for hvert mål, der scores, giver Betfair Sportsbook et freebet på 50 kr. Regler og vilkår er gældende.

NordicBet har en EM-nedtællingskonkurrence, hvor dagens tilbud er et riskfree bet på 250 kr. Der er krav om en indbetaling på mindst 500 kr. Der gælder yderligere regler og vilkår.

ScandicBookmakers tilbyder 50% oveni gevinsten, hvis du rammer ciffertipps. Placer et spil på kampens ciffertip, og rammer du korrekt, får du 50% ekstra oven i din gevinst. Mindste indsats er 50 kr., og den maksimale gevinst er 500 kr. Regler og vilkår er gældende.

Log in eller Registrér for at kommentere.