Dagens bedste Champions League tilbud

Redigeret February 2016 i Oddsbonusser

Så er det tid til Champions League igen, og traditionen tro har bookmakerne masser af gode tilbud til de spændende kampe. Her kigger vi på de bedste tilbud til Champions League kampene fra bookmakerne, der har dansk licens:

Boostede odds på Champions League kampene på Unibet

Unibet er klar med boostede Champions League odds. Der er ifølge Unibet tale om ”rene” odds og med andre ikke bonusodds som så mange andre opererer med. Vinder man, ryger pengene direkte ned i lommen uden yderligere omsætningskrav. Opret en gratis konto på Unibet her. Som ny kunde får du en lækker vekomstbonus på op til hele 2.000 kr.

Cashback på ciffertips fra TonyBet

Få 40 kr. i cashback bonus, når du spiller på korrekte udfald af Champions League kampene aften og i morgen. Tilbuddet gælder for PSG – Chelsea og Roma – Real Madrid kampene. Spil for mindst 40 kr. på korrekt resultat i en af de to kampe og få 40 kr. cashback, hvis væddemålet ikke går hjem. Få din cashback bonus på TonyBet her.

Få et gratis livebet fra Nordicbet på Champions League

Når du placerer et pre-match væddemål på Champions League, får du et gratis livebet fra Nordicbet. Placér et 100 kr. pre-match væddemål på Champions League kampene, som spilles i dag eller i morgen, onsdag. Du vil modtage et 100 kr. gratis LiveBet, der kan bruges på Champions League enten tirsdag eller onsdag. Du kan samlet modtage et gratis LiveBet hver Champions League-uge. Læs mere om regler og vilkår på Nordicbets hjemmeside her.

Scor et risikofrit væddemål på 250 kr. på Roma – Real Madrid

Bet365 tilbyder igen et risikofrit livebet tilbud. For at kvalificere dig til dit risikofrie livebet skal du placere et væddemål før kampen, og når kampen begynder, skal du placere et yderligere væddemål på et af liveodds-markederne. Hvis dit 1. livebet taber, så refunderer Bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kamp-væddemål (op til 250 kr). Udnyt de glimrende tilbud lige her.

Log in eller Registrér for at kommentere.