NBA: Golden State er stadig favoritter trods nederlag

Redigeret December 2015 i Oddsbonusser
Siden NBA sæsonen 2015/16 gik i gang tilbage i oktober, er det gået fremragende godt for Golden State Warriors. De forsvarende mestre har vundet 24 ud af 25 spillede kampe og ligger lige nu i toppen af Western Conference tabellen.

image

Golden State er det hold, som har vundet flest kampe indtil videre i denne NBA sæson, som har rundet sin 70. udgave siden den amerikanske basketliga så sit første lys.

I sidste uge rendte California holdet ind i sit første nederlag, da de tabte til Milwaukee Bucks, men på trods af dette er Golden State stadig favoritter til at vinde dette års NBA sæson. Du kan læse mere om NBA’s favorithold på http://extra.bet365.dk/news/da/Andre-sportsgrene/hawks-tager-imod-spurs, og her vil du også finde oddsforslag, du måske har brug for.

Nu gælder det for Warriors at rejse sig oven på nederlaget mod Bucks, og forberede sig til holdets kommende kamp mod Phoenix Suns, som spilles onsdag aften.

”Der er en smal forskel på at have tabt 1 ud af 24 kampe, end at være ubesejrede,” udtalte guard spilleren Stephen Curry efter Milwaukee kampen.

”Man behøver ikke svare på spørgsmål omkring det. Vi kan kun spille basketball, og det handler kun om, hvordan vi spiller.”

”Vi vil selvfølgelig blive ved med at vinde kampe. Vi skal tage vores spil op på næste niveau,” tilføjer Curry.

Walton: Vi løb tør for benzin

Luke Walton, der er midlertidig træner for Golden State Warriors mener at holdets første nederlag i denne NBA sæson, skyldes at spillerne forinden havde været på lange og svære rejser for at møde forskellige hold rundt omkring i USA.

Først gik turen fra Utah til Charlotte, dernæst fra Toronto til Brooklyn og efterfølgende fra Indianapolis til Boston og så til sidst Milwaukee. En masse rejser, som tærer på en basketball spillers energiniveau.

”Det er meget hårdt, og der er ingen som nogensinde har vundet syv kampe i træk, på en road trip før,” lyder det fra Luke Walton.

”Det er noget som er svært at gøre, og vi løb simpelt hen tør for benzin.”

”Vi fortsætter med at arbejde mod at vinde mesterskabet, og det betyder at vi skal være bedre, end vi var sidste år,” tilføjer holdtræneren.

”Det ved både vi og drengene, og vi bliver ved med at arbejde for det. Når man konstant vinder, må man fokusere på de små detaljer.”

”Nu da vi er tilbage på hjemmebane, får vi chancen for at få ryddet op på nogle ting,” tilføjer Walton til slut.

Warriors kommende kamp mod Phoenix bliver spillet på hjemmebane i Oakland, Californien.

Phoenix Suns ligger i øjeblikket placeret på en 9. plads i Western Conference tabellen, med 11 sejre og 15 nederlag indtil videre.

Golden State truppen håber på snart at få den skadede forward, Harrison Barnes, tilbage. Barnes har misset 8 af Warriors kampe grundet en ankelskade, og vil misse yderligere 2 kampe i denne uge, inden han skal re-evalueres.

Klay Thompson har derimod meldt ud, at hans tidligere ankelproblemer nu er blevet bedre, og han er fit for fight mod Suns på onsdag.
Log in eller Registrér for at kommentere.