Bliv klar til den store derby weekend med bonustilbud og spiltips

save image
Derbyweekender er bare sjovere. Det er der næppe mange, der er uenige i. Og denne uge byder på flere klassiske derby opgør, og det fejrer Unibet med et par gode tilbud, som du ikke bør gå glip af. Du kan tilmelde dig på Unibet og få 1.500 kr. som en del af en velkomstpakke*. Klik på linket, hvor du også vil få et gavekort på 200 kr. og et risikofrit spil på 100 kr. til mobilen.

Få 500 kr. i bonus på Super Sunday med masser af derby opgør

Det klassiske Nordlondon-derby er tilbage. I hovedrollerne er Arsenal og Tottenham, der begge spillede europæisk fodbold i midtugen. Opgørende mellem klubberne er oftest intense, hvilket mindst 8 gule kort i hver af de seneste 3 opgør i Premier League også bevidner. Kan Eriksen og co. hive sejren hjem og bide sig fast i toppen af ligaen? Brian Laudrup har givet sit bud på kampen, samt spiltips til nogle af weekendens andre store kampe. Spilforslag kan du få her.

Super Sunday er tilbage - vind 500 kr.


Super Sunday er tilbage på Unibet! Bookmakeren giver dig igen mulighed for at bruge din fodboldviden til at få fingrene i en freebets bonus på 500 kr. Denne søndag er der dansk islæt i alle kampene, og via linket ovenfor kan du see hvilke 3 kampe, der kan sikre dig 500 kroner.
I den hjemlige Superliga byder 15. runde på Hobro - FCN, Viborg - OB, FCM - Esbjerg. Runden sluttes af søndag aften med endnu et derby, nemlig Brøndby - FCK.
Herudover er der er fuld action fra NHL, NBA og NFL. Jesper Elming deler igen denne weekend uddeler igen masser af spiltips til NFL i den spændende artikel Defense wins championships, som du kan læse via linket. Han har håndplukket 3 kampe fra weekendens match-ups og givet dig picks til kampene. 
Log in eller Registrér for at kommentere.