Spiltips til NFL fra Danske Spil - 9. spillerunde

Redigeret November 2015 i Oddsbonusser

Vi er nået til 9. spillerunde, og i denne artikel byder vi på et par supergode spiltips til NFL fra Danske Spil samt et udklip af alle touchdowns fra 8. spillerunde.

I denne runde skal favoritterne fra Green Bay Packers en tur til Carolina Pathers, men Claus Elming spår, at hjemmeholdet løber af med sejren. Hvad tror du? Du kan spille med på Danske Spil og score kroner, hvis du har viden om NFL. Lige nu kører Danske Spil endda DM i Oddset, hvor du kan score gratis freebet kroner ved at gætte rigtigt på udvalgte kampe:

Scor freebet kroner på Danske Spil til spiltips til NFL

Bemærk, at de freebet kroner, som du vinder, bliver udbetalt til din konto uden krav om indbetaling. Regler og vilkår gælder for omsætning af dine freebets.

Claus Elmings spiltips til NFL fra Danske Spil

Igen i spiluge 9 bringer vi i samarbejde med Danske Spil spiltips til NFL fra selveste NFlming. Det begynder her:

De starter altid 32 ubesejrede hold sammen. Ét efter ét ryger de ud af eliten, og som regel, når vi rammer midtvejspunktet, har alle tabt mindst én kamp. Eller måske er der ét hold, der kan sidde på de ubesejredes piedestal og kigge ned på tabernes pøbel. Men i år er der kamp om at sidde på piedestalen.  I sidste uge var de fem tilbage, men Broncos skubbede Packers ned. Og i denne uge kan Packers gøre det samme ved Panthers. Patriots og Bengals er der også, og førstnævnte er lige nu On a Mission from God (læs: Tom Brady) og sigter mod det bjerg, hvor der stadig kun står et enkelt monument med inskriptionen:

Miami Dolphins 1972 – Undefeated!

Om det lykkes finder vi ud af senest den første søndag i Februar, når NFL kan fejre jubilæum med Super Bowl 50, den første i øvrigt gennem 50 år, der ikke skrives med romertal!

Hvis du lige vil se et sammendrag af spilleuge 8.’s touchdowns, så kig med her i klippet fra Youtube:


Det er ikke umuligt, at Patriots kan nå dertil og fortsat have et 0 stående i tabs-kolonnen. De har et ganske nemt program herfra og kun Broncos på udebane sidste søndag i november virker skræmmende! De to mandskaber kan i princippet begge være 11-0 på det tidspunkt!

Money in the bank

Det er lidt svært at komme uden om New England Patriots på hjemmebane mod Washington Redskins. Godt nok har sidstnævnte lige siddet over efter et sensationelt comeback mod Buccaneers i spilleuge 7, men den gode Claus Elming levner dem ikke mange chancer på Gillette Stadium! Patriots giver blot 1,11 igen og er dermed ugens største favorit. Det skal du bare smide hele din børneopsparing på. Hvis du vil have lidt bedre odds, så skal du vende den rundt og sætte penge på, at Redskins ikke taber med 20. Det er der faktisk 1,62 på! Du kan også gøre noget vildt. Spil på uafgjort. Det er der vanvittige odds 29 på!

Ugens bedste bet spiltip til NFL

Panthers har i min optik måske de to bedste forsvarsspillere i år. Linebacker Luke Kuechly er lige nu Elmings favorit til at blive årets forsvarsspiller på trods af, at han har misset 3 kampe med en hjernerystelse.  Holdkammerat Josh Norman har overstrålet alle andre cornerbacks i ligaen og lukker uge efter uge ned for modstandernes bedste receiver.

Søndag spiller de på hjemmebane og får besøg af Green Bay Packers. Panthers kan for første gang i klubben gå 8-0, og selvom Packers er favorit tror jeg på, at Cam og co. vinder opgøret. Der er hele 2,20 for en hjemmesejr, og det synes jeg faktisk er lidt vildt.

Ugens NFL værdispil fra Claus Elming

Det vrimler ikke med spektakulære odds i denne kategori, men Claus Elming tror faktisk på, at St. Louis Rams kan tage til Minnesota og stoppe de lilla vikingers sejrsstime. Med Todd Gurley som runningback har Rams fundet sig en ung Adrian Peterson, og mødet mellem de to tror jeg falder ud til rookiens fordel.

Rams er 3-1 i de fire kampe, han har spillet, og han er som den eneste runningback begyndt karrieren med fire 100-yard kampe. Altså den eneste. Nogensinde. Søndag møder han et Vikings-forsvar, der bliver bedre og bedre uge for uge, men har vist svaghedstegn mod løbet ved flere lejligheder. Rams til 2,25 er et godt odds. Spil det!

Tanker på falderebet

Raiders ude over Steelers til 2,65 er et kanon odds, Bucs hjemme til 2,10 er et flot odds mod Giants, og Broncos taber ikke til Colts. Det er der 1,48 for!

Log in eller Registrér for at kommentere.