Hvorfor spille på cykelløb – vi giver dig de vigtigste tips

Redigeret July 2015 i Oddsbonusser

Cykling er en vanskelig sport at satse på. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Du spiller nemlig på et cykelløb med 190 deltager, som i princippet alle har en chance for at vinde. Det er mildest talt lidt flere udfaldsmuligheder end i de fleste andre sportsgrene. Men ligesom i andre sportsgrene kan du indsnævre feltet af sandsynlige udfaldsrum væsentligt, hvis du laver dit forarbejde godt nok.

image

Hvad er specielt ved betting på cykelløb?

Ligesom i andre sportsgrene har de enkelte cykelryttere typiske specielle funktioner. I fodbold er der nogen, der spiller i angreb, nogen der står på mål osv. Sandsynligheden for at målmanden scorer vil jo altid være mindre end for, at målmanden scorer. Sådan er det også i cykelløb. Her har du sprintere som Cavendish og Griepel, etaperyttere som Gilbert eller Chavanel, klatrere som Quintana eller Contador og tour-favoritter som Froome og Martin samt naturligvis også Contador. Når man skal bette på et cykelløb gælder det om at finde ud af, hvad der er de mest sandsynlige scenarier for løbet og de sandsynlige hovedpersoner på dagen eller i hele løbet.

Nogle gange er det helt oplagt, at det vil være en dag for sprinterne, og 99 gange ud af 100 vil det formentlig så også blive en sprinter, der vinder. De store sprinterteams sørger for dette, når de lukker oprørske udbud ned og sætter det vildeste tempo. Men det kan stadig være svært at ramme etapevinderen, og det kan man så omvendt se afspejlet i oddsene. På de åbne etaper kan oddsene være meget høje, og derfor kan det være en god idé at bette på flere favoritter for at dække sig af. Du kan spille på cykelløb på bet365, hvor du også løbende kan cash in i udvalgte begivenheder, og du kan spille live. Det kan være en fordel, når du kan følge med i begivenhederne live. Faktisk er der flere forskellige spilmuligheder, og vi anbefaler, at du kigger nærmere på, hvad de enkelte bookmakere tilbyder. Nogle steder kan spille på top tre, og der kan også være andre gode spilmuligheder, der kan vise sig at være interessante for netop det spil, du gerne vil placere.

En særlig begivenhed er tidskørslerne. Selv om der også stiller måske 190 ryttere op, så der det næppe mere end en håndfuld af ryttere, der er i stand til at vinde. Her kan også være penge at hente, hvis du kan afgrænse disse ryttere fra de andre. Det samme gælder delkonkurrencer i løbene som eksempelvis den grønne pointtrøje eller den lyserøde bjergtrøje. Det er også en udvalgt skare, der vil kunne komme til at iføre sig disse trøjer. Dette
er en af de vigtigste ting at være opmærksom på, når man skal bette på cykelløb, og det er måden, som man kan lave profit på. Det kræver også hårdt arbejde, så du kan holde dig opdateret med, hvad der sker. Følg med på ovennævnte blog eller andre cykelsider, så du altid har de nyeste, tilgængelige nyheder.

Log in eller Registrér for at kommentere.