Få 300 kr. med ny Spillehallen bonuskode

Spring _Subpage _Frontpage _Slider _706x 124Spillehallen mener, at de har de bedste spillere i Danmark, og de vil gerne forkæle dem med en forårsbonus. Som forårsbonus giver de dig derfor en 100% indbetalingsbonus på op til 300 kr. Det særligt gode ved denne indbetalingsbonus er, at der KUN er 5 x gennemspilningskrav! Har du endnu ikke prøvet Spillehallens spilleautomater, så kan du faktisk også få 100 kr. med bonuskoden CT100 via dette link:


Der kommer ofte nye Spillehallen bonuskoder, og vi offentliggør dem løbende her på CasinoChancen.dk. Nogle gange har Spillehallen gratis bonuskoder, og andre gange er det med indbetaling.

Få 300 kr. med ny Spillehallen bonuskode

Du skal gøre følgende for at få din forårsbonus med din Spillehallen bonuskode:
  1. Log ind på din spilkonto og gå til indbetal.
  2. Skriv Spillehallen bonuskode: WEEKEND i feltet kampagnekode.
  3. Lav en indbetaling på op til 300 kr.
  4. Når du har skrevet din bonuskode korrekt, får du en mail om, at din bonus er aktiveret.
Bonussen frigives i bidder af 100 kr., indtil bonussen matcher indbetalingen. Det er meget vigtigt, at du skriver bonuskoden præcist, som den står her: WEEKEND. Du kan følge med i, hvor meget du har fået frispillet ved at klikke på: ’Min konto’ og vælge 'Min bonus’. Bemærk, at bonussen først er synlig på din spilkonto, når den er frispillet.

Vilkår for Spillehallen bonuskode

Denne forårsbonus skal være spillet fri inden for 60 dage, og bonussen skal gennemspilles 5 gange, førend den er tilgængelig på din spilkonto. Der er tale om en 100% indbetalingsbonus gælder indbetalinger mellem 100 kr. og 300 kr. Bonussen frigives i bidder af 100 kr., efterhånden som omsætningskravet bliver opfyldt. Skriv Spillehallen bonuskode: WEEKEND i feltet kampagnekode! Bonuskoden skal være aktiveret inden mandag d. 13. april 2015 kl. 23.59, og du kan altid trække det beløb, som er spillet fri, ud fra din spilkonto. Bonussen kan kun benyttes én gang pr. kunde. Spillehallen forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne bonus.


Log in eller Registrér for at kommentere.